06 czerwca 2023
Imieniny: Norberta, Laurentego

Ciastka

Piramida
Ma?lany krem ?mietankowy - w nim zanurzone krojone ananasy, dolna warstwa to czekoladowy krem i rodzynki, doprawiona alkoholem - ekskluzywne ciastko.

Kremówka toffi.
Pyszny ma?lany krem ukryty mi?dzy blatami z ciasta francuskiego, okraszony smakowitym, g?stym toffi!

Kremówka
Klasyczny krem ?mietankowy, u?o?ony na francuskich blatach, posypanych cukrem pudrem.

Sernik z brzoskwini?
Delikatny serniczek z kawa?kami brzoskwi?, bardzo lekki, wilgotny, puszysty.

Orzechowo-?liwkowe
Czekoladowe ciasto, na nim warstwa kremu jasnego po??czonego z bakaliami-orzechami, ?liwk?, bardzo ekskluzywne, dystyngowane ciastko!

Delicja serowo-czekoladowa.
Ciasto, którego baz? stanowi? masa serowa jasna i ciemna - czekoladowa, prze?o?ona kremem orzechowym, wilgotne , ci??sze ciastko, z rodziny serników.

Tarta z jab?kami
Pyszna jab?kowa tarta z rodzynkami, doprawiona cynamonem.

Ekler
Tradycyjne ciasto ptysiowe, prze?o?one delikatnym kremem ?mietankowym.

Ciastko Kokosowo-Orzechowe typu „Snickers”
Czekoladowy biszkopt prze?o?ony jasnym kremem, wzbogacony wk?adk? kokosow? i orzechami arachidowymi.

Babeczki toffi
Krucha babeczka z du?? ilo?ci? pysznego toffi, zwie?czona wisienk? i orzechami, wspania?a dla ?akomczuchów!

Babeczka z owocami
Krucha babeczka nape?niona kremem budyniowym, udekorowana owocami!

Krówka
Pyszne, lekkie ciastko, puszysty krem na bazie bitej ?mietany, przek?adany toffi i wiórkami z czekolady, dla zwolenników s?odkiego szale?stwa!

Cappuccino
Lekki kawowo-czekoladowy przysmak, warstwy o konsystencji bitej ?mietany.

Rodzynkowiec
Czekoladowe ciasto, prze?o?one rodzynkami w rumie i doskona?ym kremem!

?liwki w czekoladzie.
Cudowny, ekskluzywny przysmak dla wielbicieli ?liwek i czekolady z umiarkowan? dawk? s?odyczy!

W-z ka.
Tradycyjny, biszkopt czekoladowy w duecie z puszyst?, naturaln? ,bit? ?mietan?. Lekkie i nie przesadzone w swej s?odyczy!

Francuskie z serem
Ciasto francuskie wa?kowane r?cznie, z ukrytym w ?rodku s?odkim twarogiem.

Rogal francuski z jab?kiem
Ciasto francuskie wa?kowane r?cznie, z zawini?tym jab?kowym nadzieniem.

P?czusie
Przepyszne puszyste tradycyjne, p?czusie, delikatne, z marmoladk? ró?an?, zwie?czone lukrem b?d? sypane cukrem pudrem.

P?czusie z ró??
Przepyszne, puszyste tradycyjne, p?czusie, bardzo delikatne, z p?atkami ró?y, zwie?czone lukrem.

Kapu?niaki
Francuskie ciasto, wype?nione kwaszona kapust?, pyszne do barszczyku jak i solo.

DOMOWY Piszinger
Wafel przek?adany tradycyjn? mas? mleczn?, lub czekoladow?.

Szarlotka ze ?mietan?
Na francuskim spodzie, pyszne jab?ka i puszysta, bita, naturalna ?mietana.

Marcello
Wielowarstwowa symfonia kremu czekoladowego i ciemnego biszkoptu!

Sernik z ros?.
Pyszny, puszysty serniczek z piank? i krystaliczn? ros?.

Ciastko typu „Tiramisu”
Tradycyjne w?oski deser tiramisu, lekkie i puszyste o smaku kawy.

Karmelowiec babuni
Pyszne miodowe ciasto z bit? ?mietan?, zwie?czone pra?onymi orzechami w?oskimi na bazie naturalnego miodu.

Sernik domowy
Tradycyjny serniczek na kruchym czekoladowym cie?cie, zwie?czony czekoladow? kruszonk?.