Ciasta
Sernik z brzoskwini?
Tradycyjny sernik z mielonego twarogu, na cie?cie, z krojonymi brzoskwiniami, wilgotny, zwie?czony kruszonk?.
Sernik wiede?ski
Tradycyjny sernik z mielonego twarogu, na cie?cie, z du?? ilo?ci? sera
z rodzynkami, skórk? z pomara?czy.
Sero-mak
Tradycyjne ciasto z tartego
twarogu uk?adanego w duecie z makiem, na tle kruchego spodu.
Szarlotka
Tradycyjne kruche ciasto szarlotka na cie?cie z jab?kami, ozdobiona kratk? na wierzchu
Szarlotka Domowa z nut? cynamonu
Pyszne ma?lane kruche ciasto wypiekane w okr?g?ej foremce na cie?cie jab?ka okraszone rodzynkami dodatkiem wanilii oraz cynamonu.
Szarlotka Domowa z nuta pomara?czy
Pyszne ma?lane kruche ciasto wypiekane w okr?g?ej foremce na cie?cie jab?ka okraszone rodzynkami dodatkiem skórki pomara?czowej.
Toffiówka
Ekskluzywne ciasto na lekkim, czekoladowym biszkopcie, przek?adane warstw? ?mietanow? i toffi.
Piernik królewski
Pyszny piernik przek?adany bakaliami i kremem czekoladowym,
o aromatycznym smaku piernikowym.
Piernik tradycyjny
Tradycyjny piernik z du?? ilo?ci? bakalii.
Pychotka
Miodowe ciasto, przek?adane kremem ?mietankowym, z delikatn? piank?.
Królewiec
Tradycyjne ciasto miodowe, przek?adane jasnym ?mietankowym kremem
i marmolad?.
Grysikowiec
Tradycyjne ciasto miodowe, przek?adane grysikowym kremem.
Babka piaskowa
Tradycyjna babka piaskowa, ciasto sypkie.
Makowiec
Dro?d?owa strucla makowa, zawijana z rodzynkami.
Babka dro?d?owa / Cha?ka
Pyszne dro?d?owe ciasto, stworzone na bazie naturalnych sk?adników, wed?ug tradycyjnej receptury.
Makownik japo?ski
Du?a ilo?? maku z bakaliami, u?o?ona na kruchym cie?cie. Przysmak dla zwolenników ciast tradycyjnych.
Rolada ze ?mietan?
Biszkoptowa rolada z prawdziw?, ubit? ?mietan?, zwijana z kolorow? galaretk?. Lekka i delikatna w smaku.
Rolada ze ?mietan? i owocami
Biszkoptowa rolada z prawdziw?, ubit? ?mietan?, zwijana ze ?wie?ymi owocami sezonowymi.
Rolada z makiem
Delikatny biszkopt finezyjnie skr?cony z du?? ilo?ci? wilgotnego maku
z bakaliami i nutk? migda?ów.
Rolada z orzechami
Ma?lany krem z orzechami w?oskimi, ukryty w fa?dkach delikatnego biszkoptu z drobnymi orzechami.
Cwibak
Tradycyjne ciasto z du?? ilo?ci? bakalii. Znakomite jesieni? i zim? do kawy.
Marmurkowa Fantazja
Duet faluj?cego ciasta czekoladowego z ciastem jogurtowym wzbogacony subteln? gruszk? oraz brzoskwini?. Ciasto wilgotne, atrakcyjne jako dodatek po paczki dla go?ci weselnych.
Ciasto typu „Ptasie mleczko” o smaku owocowym
lub czekoladowo-?mietankowe
Jak ob?ok w chmurach – Ciasto delikatne, puszyste, pokryte galaretk? lub czekolad?, podstaw? lekkiej finezji jest delikatny nas?czony biszkopt.